A Magyar Sportújságírók Szövetségének (MSÚOSZ) hétfői pécsi tisztújító közgyűlésén a tagság további öt évre megválasztotta elnöknek Szöllősi Györgyöt, a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) európai alelnökét, az államosított Nemzeti Sport főszerkesztőjét, a Sportrádió alapítóját – közölte a MSÚOSZ.

Az első alelnök Mravik Gusztáv, a Nemzeti Sport képszerkesztője, a második alelnök Csisztu Zsuzsa, az AIPS alelnöke, a Mandiner sportszerkesztője maradt.

Az elnökségbe újra bekerült Deák Zsigmond, Moncz Attila, Sörös Jenő és S. Tóth János.

Az etikai bizottság elnöke továbbra is Győr Béla (tagok: Vámos Tamás, Zsengellér Zsolt), a szövetség tagfelvételi szervének vezetője Pálfalvi Gábor (tagok: Baricsa Gábor, Pósfai Gyula), az ellenőrzőé Horváth Imre (tagok: Hangay György, Kovács László).

A közgyűlésen az alapszabály módosításával állandó bizottságként létrejött szolidaritási bizottság elnökének Kopeczky Lajost, a Telesport nyugalmazott riporterét választották a tagság. (A bizottság tagjai lettek: Erdélyi Mariann és Török László.)

Először jött létre a határokon túli tagokból álló összmagyar állandó bizottság, amelynek elnökévé Dunda Györgyöt, a Kárpáti Igaz Szó lapigazgatóját választották meg. E bizottság két alelnöke Aczél Péter László és Szőcze Árpád, tagjai Csibi Lóránd, Duducz Tibor, Kádár Zoltán és Szalai Attila.