Nikola Krstićre azután zúdult a fenyegetés-cunami, miután egy közösségi oldalon, a bejegyzésében bírálni merészelte Portfirije pátriárkát, aki egy videófelvételen vulgáris hangnemben, sértő és megalázó módon beszélt a nőkről.Az újságírót szövegéért a  jobboldaliak, a bulvárlapok, a kormány munkatársai,részéról. hanem a szerbiai ellenzék egyes képviselőnek a részéről is fenyegetések érték – írja a Cenzolovka.rs

Krstićnek a fenyegetői azt üzenték, hogy „póznára kellene felakasztani”, illetve, hogy „ki kell írtani”

„Apránként kezdődött az egész. Először az ortodox keresztények kezdtek hülyeségeket írni, de aztán csatlakoztak hozzájuk olyan emberek is, akiknek fogalmuk sem volt, miről van szó, de hajlandóak voltak megkövezni” – magyarázta Krstić a Cenzolovkának és hozzáfűzte, hogy az egész odáig fajult, hogy miután egy ellenzéki párt képviselője és Dragoslav Bokan, a kormány hasbeszélője is ugyanazt mondta rólam, így a tömeg mindkét oldalról nekem esett. – jegyezte meg az újságíró.

Krstić a fenyegetéseket jelentette a Független Újságírók Szerbiai Egyesülete (NUNS) jogi csapatának, de ezt követően azon nyomban a kormánypárti propagandalapokban hamisan azt közölték róla, hogy Dragan Đilas, belgrádi ellenzéki politikus pártjának az aktivistája, egyben a Gazela-híd lezárásának és a belgrádi közintézmények blokád alá vonásának a kezdeményezője.