A montenegrói Cetinjén zajló zavargások ideje alatt az N1 munkatársait több kellemetlenség érte. Aleksandra Tolj Ružić, a hírtelevízió tudósítója megpróbált élőben tájékoztatni a nézőket, mire a tiltakozók kővel kezdték dobálni. Egy másik incidens során fiatalemberek egy csoportja körülvette őt és a felvétel letörlését követelte tőle, Az újságírónő hiába magyarázta, hogy nincsenek nála a felvételek, mert Facebookon keresztül sugároz élő műsort a történésekről, s hogy csak az utcán uralkodó hangulatot próbálja bemutatni, a fiatalemberek nem voltak hajlandóak békén hagyni, s az egyikük azzal fenyegette meg, hogy elveszi a mobiltelefonját, a másik pedig megütötte a telefont.

Az N1 tudósítóját a későbbiekben vízzel is leöntötték, mások pedig leköpték.  sértegették és lökdösték, végül pedig a rendőrök menekítették ki a televízió stábját.

Az újságírónő által készített felvétel itt tekinthető meg a 2:05 perctől.

A zavargások szombaton, Joanikij metropolita beiktatásának előestéjén törtek ki, Lövések dördültek, könnygáz robbant, felgyújtották az utat elzáró autógumikat. A hivatalos információk szerint négyen megsebesültek, egy személyt pedig letartóztattak.