0 éves napi közvetítés után a népszerű szerbiai kereskedelmi rádióállomás hullámhosszán ma reggel sugározták utoljára a Buđenje (Ébresztő) reggeli rádióműsort. Dragan Ilić és Dejana Milović Buha, a műsor szerkesztő műsorvezetői az X-en jelentették be, hogy a műsor megszüntetéséről a rádióállomás új tulajdonosa, az S Media hozott döntést írja a belgrádi Danas napilap. A szerkesztők közleménye szerint a műsor nem illik bele a rádióállomás új tulajdonosainak az elképzeléseibe és ezért döntöttek a megszüntetése mellett. A szerkesztőpáros most új rádióállomás után kutat, amelyen folytatnák műsoruk sugárzását.

A szerkesztők a belgrádi Danasnak nyilatkozva elmondták, hogy mindig is a szakmai és etikai normák vezérelték őket a műsoruk készítése során és ez a jövőben is így lesz.

Köszönjük a hallgatók bizalmát és valamelyik másik frekvencián még halljuk egymást – áll a szerkesztő műsorvezetők közleményében, akik szerint már rengeteg ajánlatot kaptak.

A már kultikus rádióműsor eredeti szerkesztője és műsorvezetője Dragan Ilić és Gorica Nešović volt. Nešović halálát követően 2022-ben Dejana Milović Buha csatlakozott a műsor szerkesztéséhez és vezetéséhez.