A grockai Puls Rádió adóját azután kapcsolták le az elektromos hálózatról, miután a rádió Facebook oldalán közzétett  bejegyzésben  a belgrádi önkormányzathoz tartozó község polgármesterének a kezében lévő cég tartozásait vesézték ki.

Stefan Radić. A rádió fő és felelős szerkesztője szerint a médiumot azért hallgattatták el, mivel annak a Facebook oldalán meg lett osztva egy részlet a Happy Televízió Dobra Zemlja című műsorából, amelyben Dragan Pantelić, a község elnöke többségi tulajdonában lévő vállalat többmilliós tartozásai kapcsán beszélgettek. A főszerkesztő a rádióállomás honlapján, szombaton saját kezűleg tette közzé a televíziós műsor felvételét, amiben arról volt szó, hogy a grockai községi elöljáró PDM elnevezésű cégje a gyümölcstermesztőknek több millió dinárral tartozik a számára leszállított gyümölcsért. Ezt kövtően a rádió főszerkesztőjét felhívta Milomir Nedeljković, a rádióállomás felszerelésének és adóberendezésének helyet adó helybéli labdarúgó klub elnöke, aki azt üzente, hogy számukra le kell, hogy kapcsolja az áramszolgáltatást.

–Nedeljković egyébként a községi elnök cégének a munkatársa – jegyezte meg a rádió főszerkesztője, aki másnap ellátogatott az FK Putarci labdarúgó klub helyiségeibe és azt tapasztalta, hogy az áramot tényleg lekapcsolták. Radić erre a biztonság kedvéért a rádió felszerelését is magához vette, nehogy azt is elvegyék tőle.

A Puls Rádió főszerkesztője elmondta azt is, hogy már négy éve a labdarúgó klub helyiségeiből sugározzák műsorukat, az általuk elfogyasztott elektromos áramot pedig rendszeresen kifizették.

Miomir Nedeljković a Szerbiai Újságírók Egyesületének (UNS) a kérdésére szűkszavúan csak azt válaszolta, hogy Radić nem tartotta tiszteletben a szerződésben foglaltakat és ezért kapcsolták le a áramot. Arra a kérdésre viszont, hogy a szerződésben foglaltakak közül mit nem tartott be, a labdarúgó klub elnöke elutasította a konkrét válaszadást, s mindössze annyit mondott, hogy nem érzi annak a szükségét, hogy bárkinek is meg kell magyaráznia a dolgokat, de egyszerűen nem kiván többet Radićtyel együttműködni.

–Semmiben sem rövidítettük meg, csatlakozzon rá egy másik helyiségre és nyugodtan sugározza a műsorát. Nem áll szándékomban cirkuszolni, de tudja jól, hogy miért is vontuk meg tőle az áramszolgáltatást – nyilatkozta Nedeljković, s azt is hozzáfűzte, hogy semmilyen értesítést nem küldött a rádió tulajdonosának és nem is hagyott számára „femondási határidőt”.