Marko Vidojkovićot, a Nova S televízión és a Nova.rs hírportálon sugárzott Dobar, Loš, zao című népszerű, szatirikus műsor házigazdáját és szerzőjét az Instagramon fenyegette meg egy ismeretlen elkövető.

A fenyegető azt üzente Vidojkovićnak, tudja merre lakik és hogy megöli és feldarabolja.

„Először leszúrlak, majd pedig darabokra váglak te bunkó…Esküszöm, hogy leöllek” – hangzott a műsorvezetőhöz intézett üzenet.

Vidjković a fenyegetést azon nyomban jelentette az United Media az ilyesmikkel foglalkozó szolgálatának, amelyik már bírósági eljárást kezdeményezett az őt és egyik kollégáját érintő fenyegetés miatt.

–Nem tolerálom az ilyen eseteket. Egész nap sértegetnek és hetet-havat összehordanak rólam, de amikor fizikailag fenyegetnek meg, méghozzá leöléssel és feldarabolással, akkor az ilyesmit nem tolerálom. Minden bizonnyal egy szörnyetegről lehet szó, mert, aki ilyesmit írogat, az nem lehet normális – nyilatkozta Vidojković a Nova S-nek, s aki szerint a Dobar, loš, zao legutóbbi adása miatt fenyegethették meg, amiben Predrag Koraksić Corax, legendás karikatúrista 88. születésnapját ünnepelték meg. ( A kérdéses műsor teljes egészében  itt megtekinthető)

Forrás: YouTube.com

–Nem láthatok bele egy szörnyeteg fejébe, de szerintem Ratko Mladić elitéléséről és a Srebrenicán elkövetett népirtásról lehet szó, amiről a műsorban beszélgettünk. Azt mondhatnám, hogy ez a kilencvenes évek szerb mészárlásos politikának az eredménye, amitől egy tapodtat sem távolodtunk el, azzal, hogy most a belső ellenségeiket vették célkeresztbe, mivel az összes háborút elveszítették, amibe belekezdtek – nyilatkozta a műsorvezető. Mivel Vidojkovićot ezúttal a szerb rendőrség napján fenyegették meg, a műsorvezető cinikusan megjegyezte, hogy „bízik Aleksandar Vulin miniszter úrban, aki megtalálja az őt megfenyegető illetőt, s ez szerinte egy erős és komoly rendőrség számára egyáltalán nem nehéz feladat”

“Marko Vidojkovićot és Nenad Kulačint, a Dobar, loš, zao tévéműsor műsorvezetői-párosát nem először fenyegették meg a pravoszláv egyetemen elkövetetett szexuális erőszakról szóló szóvégijeik miatt, de korábban a Nova S többi népszerű műsorvezetője is fenyegetést kapott. Igy Ivan Ivanovićot és Zoran Kesićet a bulvárlapokban fenyegették meg, míg Jelena Zorić a Jovanjica – affér miatt kapott fenyegető üzeneteket.