Maga nemében rendhagyó támadás érte Marko Stepanovićot a Nova S munkatársát.  A kereskedelmi televízión bemutatásra kerülő Mentalno razgibavanje (Mentális nyújtózkodás) humoros talk-show egyik műsorvezetőjét és szerzőjét ugyanis egy Jeep tulajdonosa vette üldözőbe a Belgrád – Zágráb autóúton, hogy balesetet okozzon – közölte a Nova.rs hírportál.

Stepanović szerint szülőfalujába hajtott a személygépkocsijával, és éppen az első utidíj fizető állomásnál előtt lévő benzinkútra akart lefordulni az autóútról, azonban mivel az üzemanyagtöltő-állomás zárva volt, visszatért az autóútra, amikor megjelent mögötte a terepjáró, aki elkezdett rá dudálni és káromkodni. A káromkodást akkor is folytatta miközben a műsorvezető autóját előzte. Miután sikerült megelőznie Stepanovićet, előtte kezdett haladni és hiába próbálta őt az újságíró kikerülni, az elébe hajtott és meggátolta a kerülésben.

Az újságíró szerint véletlenül sem közlekedési incidens történt.

–Húsz kilométeren keresztül követett engem és az egyik pillanatban annak a veszélye is fennállt, hogy belénk hajt egy nyergesvontató. Ezt követően felgyorsítottam, hogy minél előbb elérjem az első útidíj-fizető állomást, ahol szólhatok a rendőrségnek. Ekkor ő mögöttem volt és az állt a szándékában, hogy belém hajt. Az egyik pillanatban sikerült elővennem a mobiltelefonomat és sikerült készítenem egy rövid videofelvételt, amit odaadtam a rendőröknek. Amikor áthajtottam a fizetőállomáson, felhívtam a rendőrséget, akik negyedórán belül megérkeztek – ecsetelte Stepanović, aki a televíziónak nyilatkozva azt is elmondta, hogy a rendőrök szakszerűen végezték a dolgukat. Felvették az adatait, ő meg átadta nekik a videófelvételt.

Az újságírót az első fizetőállomás előtt lévő utolsó kitérőig üldözte az ismeretlen terepjárós, onnan viszont nyoma veszett.