Ismét elragadtatta magát a kormánypárti publicista. Ez azt követően történt, amikor a képviselő újabb visszaélésgyanús ügyeket mutatott be.

„Legközelebb bárhol jelenik meg ez a Hadházy nevű pszichopata gazember, rúgjátok ki. Ne engedjétek pofátlankodni, provokálni, embereket vegzálni, hanem rúgjátok ki a picsába. De előtte »lökjétek a padlóla. Dulván«. Ha foggal tompít, nem baj. Sőt…”– ezt írta Bádog nevű blogján Bayer Zsolt kormánypárti publicista, műsorvezető. (Mondataiban A Brian élete című film egyik jelentéből is idézve.)

A médiamunkás arra reagált indulatosan és erőszakos cselekedetre buzdítva, hogy Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő felkeresett egy vállalkozót, aki több milliárd forintos támogatást kapott geotermikus erőművek építésére, valamint egy fecskendőgyárra – előbbiek azonban mai napig nem készültek el, míg utóbbiban nem folyik termelés.

Ha B. Zsolt egy egyszerű fideszes troll lenne – bizonyos tekintetben az is –, nem reagálnék arra, hogy konkrétan fizikai erőszakra buzdít ellenem csak azért, mert végzem a munkámat. De mivel a miniszterelnök bizalmasa és a milliárdokkal kitömött propagandagépezet egyik vezető személyisége, megosztom a felvetését, csak hogy tudjuk, hogyan állunk” – nyilatkozta Hadházy, aki egyelőre gondolkodik azon, indítson-e pert Bayer ellen.

Hadházy korábban nyert már pert Bayerrel szemben: a bíróság megállapította, hogy Bayer emberi méltóságot sértő, vulgáris kifejezéseket tett közzé a politikusról. Az akkor megítélt kártérítést ráadásul végrehajtónak kellett bevasalnia a publicistán, miután a jogerős ítélet ellenére nem rendezte Hadházy felé.

Bayer Zsolt egyébként nem először buzdít embereket erőszakra oldalán. Korábban Czutor Zoltán zenész, a Belmondo Zenekar tagja rendőrségi feljelentéssel is élt ellene, illetve magánvádas eljárást indított, amiért Bayer Czutor agyonverését szorgalmazta blogjában.