Nenad Kulačin édesanyjára tegnap este Bor városában támadtak rá. A hölgy egyik barátnőjének a lakásán tartózkodott, amikor is az egyik pillanatban megjelent egy bizonyos Gašo nevű férfi, aki megfenyegette őt, majd pedig verbális támadása végén megjegyezte, hogy a fiát fel kellene akasztani.

Kulačin az eset kapcsán a Danas napilapnak nyilatkozva elmondta, hogy nem tud semmit az édesanyját megfenyegető férfiről, de amint többet megtud róla, bűnvádi feljelentést tesz ellene.

–Édesanyám Borban él, én meg Szabácson. Ő nem is nézi a műsorainkat és fogalma sincs, hogy mi történik.  Sokkakal szemben eltérő véleményem miatt érte családomat a csapás, s nem tudok, és nem is merek arra gondolni, hogy mi fog még történni – jegyezte meg Kulačin, s hozzáfűzte, hogy már akkor figyelmeztetett arra, hogy ilyesmi is megtörténhet, amikor az Ügyészség elutasította a DLZ műsorvezetőinek Aleksandar Šapić szembeni feljelentését, aki úgyszintén megfenyegette a DLZ munkatársait.

–Ezzel azt a üzenetet tolmácsolták, hogy lényegében bárki, bármit elkövethet ellenünk, illetve a rezsim kritikusaival szemben. A fenyegetéseken kívül Marko és én napok óta a hatalom és a kezükben lévú médiumok célkeresztjében vagyunk – jegyezte meg a műsorvezető.