Az EON Videoklub az elkövetkezőkben az N1 izbor elnevezésű gyűjteményében tárolja majd a hírtelevízión bemutatott tájékoztató jellegű műsorokat, és az N1 által gyártott sorozatokat, illetve dokumentumfilmeket.

A legújabb Linglong ping pongja (Ping Pong Linglonga), Ámen a gonosztettre (Amin za zločin) és az Aszfaltkirályok (Kraljevi Asfalta) sorozatok mellett az olyan, az elmúlt években óriási népszerűséget kiváltó sorozatokat is megnézheti reklámmentesen, mint a Kulcsrazártak (Zaključani), a Megadiplomás (Megadiplomac), Az uralkodó (Vladalac), a Bocsájtsátok meg a múltomat (Oprostite mi moju prošlost), A vágy metrója (Metro zvani želja), a Szerb Haladó Párt – A kezdet (SNS početak), a Felelőtlenség árvíze (Poplava neodgovornosti), stb.

A katalógusban a A gonosz korszak hősei (Junaci doba zlog) című sorozat Miloradu Vučelićről, Ivici Dačićról, Siniša Maliról, Miloradu Dodikról, Dragan J. Vučićevićről, Aleksandar Vulinról, Svetlana Ražnatovićról, Ana Brnabićról, Tomislavu Nikolićról, Goranu Vesićről és Nebojša Stefanovićról készült epizódjai is megtekinthetőek, ahogyan a sajtószabadság szerbiai helyzetéről szóló Szerb médiumok: Az összeomlás krónikája (Mediji u Srbiji: Hronika propadanja) sorozat mind a 10 része is viszzanézhető.

Emellett a nézők folyamatosan követhetik az Iza vesti, Da razumemo, Rekonstrukcija, 360 stepeni, Dan uživo, Novi dan, 7 na N1, Persona non grata, Da sam ja neko, Bez granica sa Andrejem, Crvena linija, Global fokus  és az N1 reporteri legújabb adásait, de a video klubra fel lesz töltve az Ima ko da pamti sorozat is, amelyben az N1 újságírói az előző évtized összes megoldatlan ügyeire mutatnak rá.

Az N1 Izbor az SBB felhasználóknak elérhető az EON Light műsorcsomagtól kezdve, az SBB-re nem előfizetők pedig az EON műsorcsomagra az SBB hálózaton kívüli előfizetéssel (okostelevízión, android, vagy pedig IoS mobilkon, táblagépeken) is megtekinthetik a gyűjteményben található műsorokat.