A független szerb hírtelevízió munkatársait és ezek családtagjait a közösségi oldalakon és az elektronikus leveleken keresztül fenyegették meg. Az egyik Twitteres bejegyzésben az egyik felhasználó a következőket üzente: Szombaton, amikor az N1 belgrádi stúdiója testvérháborúra kezd uszítani, be kell hatolni a studióba és megszakítani a műsort. Nem szabad erőszakot alkalmazni, e helyett mindannyijukat ki kell terelni az utcára. Senki sem üzletelhet illegálisan Szerbiában a fasizmust népszerűsítve és polgárháborúra buzdítva. Amennyiben az állam nem reagál, mi megtesszük”

Egy másik, a szerkesztőség elektronikus postacímére érkezett üzenetben egy magát Simo Perićnek nevező illető a következőket írta: „Nektek megvannak az adataim, ez nem egy álprofil. Csak azt akarom mondani, hogy holnap amiatt ne sírjatok, ami veletek vagy a hozzátartozóitokkal megtörtént. Éppen Ti, N1 vagytok ennek az oka, és az indoka és áldozatok lesztek. Nem hisztek nekem?”

Az N1 TV ezekről a fenyegetésekről értesítette az illetékes szerveket és az Újságírók biztonságáért küzdő állandó munkacsoport tagjait.